Terengganu Trade Centre – Baby Kidz Fair

Baby Kidz Fair is going to happening at Terengganu Trade Centre from 3-5 August 2017. Come and visit booths at Baby and Kidz fair to enjoy special offers, great deals on baby care items and more exciting items waiting for you.

Available at: Terengganu Trade Centre, Kuala Terengganu, Terengganu
Date: 3rd August 2017 to 5th August 2017
Time: 10AM to 10PM

Please visit Baby & Kids Fair Facebook for more details

Pameran yang sering ditunggu-tunggu oleh ramai bakal ibu ayah dan yang sudah bergelar ibu ayah. Baby & Kidz Fair akan berlangsung selama 3 hari bermula daripada 3 hingga 5 Ogos 2017 bertempat di Terengganu Trade Centre (TTC), Terengganu.

Jangan lepaskan peluang anda untuk merebut pelbagai barangan ibu dan bayi dengan harga paling rendah yang menawarkan diskaun sehingga 80%.

Antara yang paling menarik para pengunjung adalah SETIAP pembelian RM100 (dalam 1 resit/ gabungan resit) boleh dapatkan 1 hadiah PERCUMA. Lebih banyak perbelanjaan lagi banyak hadiah akan dapat!
Selain daripada itu, para pengunjung juga berpeluang untuk menang kereta sorong bayi dan hadiah-hadiah lumayan melalui sesi cabutan bertuah. Setiap perbelanjaan RM100 akan dapat 1 tiket penyertaan cabutan bertuah. Lebih banyak anda berlanja, lebih banyak peluang untuk menangi.

Semua pengunjung berpeluang mendapat goodies beg apabila mendaftar di pintu masuk. Jangan lepaskan peluang untuk menyertai aktiviti dan pertandingan yang menarik juga hadiah hebat terjamin untuk semua peserta.

Jangan ketinggalan untuk berkunjung ke pameran ini yang bermula jam 10 pagi hingga 10 malam. Masuk adalah percuma!